Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Uncharted Yemn xx

Uncharted Yemn xx ”Unni” (rek.nro VH23-006-0101)
ruunikko 170 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 03.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Unni on luonteeltaan hieman ujo tamma. Se viihtyy parhaiten omien tarhakavereiden kanssa, mutta vieraita hevosia se lähestyy suurella varauksella. Unni on melko säpsy kaikille äänille ja yllätyksille. Sen kanssa täytyy olla melko valppaana, sillä Unni lähtee helposti säikähtäessään käsistä karkuun. Ratsastaessa säikkyminen jatkuu, mutta muutoin tamma on melko herkkä ja kuuliainen. Hellällä kädellä ja pohkeella, Unni saattaa osoittaa mieltään liian vahvojen apujen takia. Laskelmoiva estetykki. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Unni kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Robac Yemn xx
xx, koulu, POL

e. Kolonia Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Times Doc
xx, esteet, GBR

ie. Qes Benelux xx
xx, koulu, RUS

ei. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ee. Sangria 51
xx, esteet