Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Vahar al Delm

Vahar al Delm ”Vahis” (rek.nro VH22-003-0022)
ruunikonkimo 154 cm, arabi (domestic), ori
synt. 19.01.2022, katso ikä
kasv. sarqquu (VRL-04374), Delmenhorst GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 100 cm

Vahis on luonteeltaan älykäs ja hieman temperamenttinen ori. Se on reipas ja toimii alussa yleensä hirveän hyvin, mutta myöhemmin alkaa useasti säpsymään ja hyppimään. Tositilanteessa usein kumminkin jaksaa keskittyä ja onkin todella hieno kouluori pienestä koosta huolimatta. Upeat askeleet, kaunis muoto. Myös esteillä toimii, kuumuessaan tosin keskittyminen herpaantuu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Vahis kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Vaslav al Delm 
ox, esteet

e. Stefania al Delm
ox, koulu, GER

ii. Juksulan Vasili ox
ox, esteet, GER

ie. Alojzija al Najya
ox, esteet

ei. Tibet Wid
ox, koulu

ee. Stefcia al Najya
ox, koulu