Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Vangelis xx

Vangelis xx ”Vange” (rek.nro VH23-006-0227)
musta 165 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 22.03.2023, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Vange on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Tottelee hyvin minkä kokoista tai tasoista ratsastajaa tahansa. Hoidettaessa pitää olla varovainen herkkien jalkojen kanssa, mutta muuten sujuu kuin tanssi. Saattaa koittaa aluksi laiskotella, mutta piristyy viimeistään puolta väliä kohden. Esteitä pelkää aika paljon ja kieltää helposti. Rauhalliset ja pitkät maastolenkit on tamman suosikkeja, maastossa pärjää hyvin yksin kuin kaverinkin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6155638%
KRJ12169230%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. 42nd Street xx
xx, koulu, GBR

e. New Fork xx
xx, koulu, GBR

ii. Gaynes 7 for 14 xx
xx, koulu, GBR

ie. Moore Blondie  xx
xx, laukat, GBR

ei. Mayfair xx
xx, laukat, GBR

ee. Database xx
xx, koulu, GBR