Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Veep Yemn x

Veep Yemn x ”Veepa” (rek.nro VH23-034-0011)
ruunikonkimo 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 10.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Veepa on luonteeltaan emänsä tapaan utelias ja kaikesta innostuva tamma. Vauhtia ei puutu Veepan kanssa elämisestä – tämä energinen pakkaus lähtee aina innoissaan töihin ja pitää hoitajansa tai ratsastajansa valppaana. Ratsastaessa Veepa on reipas ja helposti kuumuva. Innostuessaan saattaa pukitella, joka näkyy etenkin maastossa ja esteillä. Upea estehevonen vauhtia pelkäämättömälle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6126229%
KRJ2133938%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Bednary Yemn x
x, koulu, POL

e. Runowa Yemn x
x, esteet, POL

ii. Skijar Yemn x
x, koulu, POL

ie. Kelly Green Ion x
x, koulu

ei. Jaretsky Yemn
wpb (26,5 %), esteet

ee. Berkanowa Yemn x
x, esteet, POL