Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Venen Yemn x

Venen Yemn x ”Venen” (rek.nro VH23-034-0059)
ruunikko 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 08.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Venen on luonteeltaan laiska ja rauhallinen tamma. Hoitaessa erittäin kiltti ja etenkin lasten ja aloittelijoiden suosikki. Venen rakastaa herkkuja ja onkin yleensä korvat hörössä odottamassa karsinan ovella. Ratsastaessa Venen on laiska ja kokeilee usein ratsastajaansa laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa herää hieman. Erittäin maastovarma, yksin kuin erikseen. Ei pelkää erikoisesteitä, mutta joskus vauhti tuntuu loppuvan kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Venen kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

noin 7-polvinen suku

i. Jamie Rewa ox
ox, kenttä, UAE
KTK-III

e. Reklina Yemn x
x, esteet, POL

ii. Jafar Rewa ox
ox, kenttä

ie. Aleshia Rewa ox
ox
EV-II

ei. Oxymoron Ion x
x, koulu

ee. Swinouja Yemn x
x, esteet, POL