Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Verci Yemn

Verci Yemn ”Verci” (rek.nro VH14-107-0002)
rautias 164 cm, malopolski, ori
synt. 02.12.2013, kuollut 18.01.2016
kasv. Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL 
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Verci on luonteeltaan utelias ja reipas ori. Sen kanssa on hienoa työskennellä sekä koulu-, että estepuolella. Upeat liikkeet ja kuuliainen ote, mutta toisinaan kuumuutta ja energiaa löytyy hieman liikaa. Verci on laumassa yleensä johtaja ja viihtyy myös maastossa lauman keulahevosena.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi

Sukutaulu

i. Guncancan
malo, koulu, POL

e. Leein Lust
malo, koulu, POL

ii. Canbere
malo, koulu, POL

ie. Degad
malo, koulu, CZE

ei. Lefterdet
malo, koulu, POL

ee. Klimm POL
malo, koulu, POL

Kilpailutulokset

Merkitään vain sijoitukset (50/50).

VRL:n tulosarkisto

Jälkeläiset

16.01.2016 tamma La Pine Yemn (e. Jestra Yemn)