Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Vervatonka

Vervatonka ”Verva” (rek.nro VH23-021-0009)
rautias 160 cm, trakehner, tamma
synt. 15.05.2022, katso ikä
kasv. Greg Porver GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Verva on luonteeltaan hieman vaativahko ja tammamainen. Se ei siedä lähelleen etenkään vieraita hevosia. Saattaa aluksi kokeilla ratsastajaansa. Kauniit askeleet ja toimii herkän ratsastajan alla hienosti. Esteillä kuuma ja kieltää paljon. Maastoon ei kannata mennä yksin, sillä yksin näkee kaiken maailman mörköjä. Ryhmässä toimii hyvin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ074615%
KRJ3148819%

Jälkeläiset

06.11.2023 tamma Ad Astra Yemn (i. Ravasan)

Sukutaulu

evm-suku

i. Khemein Milow
trak, koulu, GER

e. Das Nomparell
trak, koulu, GER

ii. Fingin
trak, koulu, GER

ie. ETF Palasma
trak, koulu, GER

ei. Ei Deseree
trak, koulu, GER

ee. Clott Troumila
trak, koulu, GER