Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Vlasov

Vlasov ”Vlas” (rek.nro VH23-120-0018)
rautias 157 cm, don, ori
synt. 14.09.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Vlas on luonteeltaan vauhdikas ja hieman sählä ori. Sen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä energisyyden lisäksi se saattaa keksiä erilaisia jekkuja hoitajansa ja ratsastajansa pään menoksi. Ratsastaessa Vlas löytää usein myös show-vaihteen päälle. Kouluratsastukseen ei meinaa kärsivällisyys riittää, mutta esteillä vauhdikas ori pääsee elementtiinsä. Vaikka vauhtia löytyy, Vlas on erittäin ketterä ja varma hyppääjä. Ei pelkää erikoisesteitä ja on maastovarma.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ15139729%
KRJ633923%

Jälkeläiset

08.04.2024 tamma Sapa Inca Yemn (e. Decanitsva)
19.09.2023 ori Morbius Yemn (e. Rusalka)
23.08.2023 ori Rapshit Yemn (e. Loznitsa RUS)

Sukutaulu

evm-suku

i. Lavrodej
don, kenttä, RUS

e. Gladyševa
don, kenttä, RUS

ii. Eksandr RUS
don, kenttä, RUS

ie. Rgeialia
don, kenttä, RUS

ei. Rošilov A
don, kenttä, RUS

ee. Rostija Trihitševa
don, esteet, RUS