Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wacan Yemn

Wacan Yemn ”Waca” (rek.nro VH23-015-0020)
ruunikonkimo 159 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 07.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Waca on luonteeltaan ujo ja rauhallinen tamma. Se viihtyy aika paljon omineen tai parhaiden tarhakavereidensa kanssa. Uusia ihmisiä se lähestyy varauksella ja saattaa kyyhöttää karsinan perällä korvat luimussa. Muista antaa Wacan rauhassa tutustua ja haistella sinua ensin, jotta luottamus rakentuu. Ratsastaessa Waca on osaava, ahkera ja joskus jopa automaattinen. Se kuuntelee kauniisti apuja ja ohjeita, mutta on melko säpsy ja säikky. Upea ratsu etenkin esteille, mutta välillä ympärillä oleva hälinä tuhoaa keskittymisen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5165439%
KRJ041724%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Cisewo Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Poladowa Yemn
RBSH, esteet, POL

ii. Sierra Theory of Poseidon
x, koulu, ITA

ie. Wica Yemn
budj, esteet, POL

ei. Radun Yemn
RBSH, esteet, POL

ee. Zorah Magdaros di Sierra
RBSH, esteet, ITA