Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wari Yemn

Wari Yemn ”Wari” (rek.nro VH24-100-0002)
ruunikko 166 cm, wielkopolski, tamma
synt. 02.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Wari on luonteeltaan kiltti, mutta melko ujo tamma. Se viihtyy hyvin muiden hevosten kanssa, mutta uusia ihmisiä kohtaan on hieman epäluuloinen. Warin kanssa täytyy olla melko varovasti, sillä hän on kova säpsymään yllättäviä liikkeitä tai tapahtumia. Ratsastaessa Wari on reipas ja herkkä. Keskittyminen ei meinaa aina riittää kouluratsastuksen puolelle, mutta esteillä on pirteämpi. Wari on erittäin ketterä ja innokas hyppääjä, joka laskee esteille saapumiset täsmällisesti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Wari kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

pitkä suku (noin 8-polvinen)

i. Koczle Yemn
wielk, esteet, POL

e. Staircase Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Maize Yemn
wielk, esteet, POL

ie. Ibanawa Yemn
wielk, koulu, POL

ei. Milanowek Yemn
wielk, koulu, POL

ee. Lubomina Yemn
wielk, esteet, POL