Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Warka Yemn

Warka Yemn ”Warka” (rek.nro VH21-048-0089)
ruunikko 168 cm, westfalen, tamma
synt. 20.12.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Warka on luonteeltaan melko tammamainen ja oman arvonsa tunteva. Ei pidä yhtään vieraista ihmisistä tai hevosista, pääasiassa annetaan hoidettavaksi vain omalle hoitajalleen. Ratsastaessa melkoinen säpsy, näkee myös omia mörköjään. Ei koskaan yksin maastoon. Kauniit liikkeet, jos ratsastaja osaa niitä tarpeeksi vaatia. Usein radalla suoritus menee pilalle liian stressin takia. Rakastaa myös uittamista, kuljetus vaikeaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ454918%
KRJ4154542%

Jälkeläiset

30.07.2023 tamma Gucci Yemn (i. Hucisko Yemn
02.04.2023 tamma Collateral Yemn (i. Asmus Yemn

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. EC Archimedes
westf, koulu, NAM

e. Mixed Boomium
westf, esteet

ii. Mixed Arkadios
westf, koulu, FIN

ie. Tirith Hanoi Rocks
FWB, koulu, FIN

ei. Mixed Boomerang
westf, esteet, GER

ee. Mixed Pandemonium
westf, esteet, GER