Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wave Wim xx

Wave Wim xx ”Wave” (rek.nro VH23-006-0187)
rautias 168 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 05.06.2023, katso ikä
kasv. meea (VRL-09844), Winmour Manor IRE
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Wave on luonteeltaan erittäin kiltti ja ihmisläheinen ori. Antaa hoitaa erinomaisesti aivan kaikkien ja seuraa hoitajaansa vaikka maailman ääriin. Ratsastaessa aluksi hieman laiska ja kouluratsastuksen pariin motivaatio ja taidot lähes olemattomat. Esteillä hieman virkeämpi ja ottaa jokaisen esteen vastaan rauhallisesti. Ei pelkää maastossa eikä maastoesteillä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 12 20 90 36%
KRJ 14 10 56 43%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Dreamweaver ARD
xx, kenttä, FRA

e. Indiara ARD
xx, kenttä, FRA

ii. Profugo
xx, laukat

ie. Dreamspace
xx, laukat

ei. Weathered
xx, laukat

ee. Indian Lace
xx, laukat