Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wellmania Yemn x

Wellmania Yemn x ”Wella” (rek.nro VH23-034-0034)
ruunikko 158 cm, angloarabi, tamma
synt. 11.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Wella on luonteeltaan kiltti aloittelijoiden suosikki. Se koittaa aina miellyttää käsittelijäänsä niin hoitotilanteissa, kuin ratsastaessakin. Wella on varma ratsu, joka ei maastossa hievahdakkaan, vaikka tallikaverit lähtisivät kotiin. Radalla keskittyy omaan suoritukseensa ja tekee parhaansa. Harvemmin on pahoja päiviä, tulee myös hyvin toimeen muiden hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ372148%
KRJ8195946%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Sulkowice Yemn x
x, esteet, POL

e. Warny Yemn x
x, koulu, POL

ii. Speedy Will
x, esteet

ie. Banie Yemn x
x, esteet, POL

ei. Sierra Temecke x
x, koulu, ITA

ee. Brella Rewa x
x, esteet