Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Widno Yemn

Widno Yemn ”Widno” (rek.nro VH22-015-0046)
ruunikko 165 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 09.08.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Widno on luonteeltaan hieman laiskanpulskea, mutta osaavissa käsissä toimiva niin esteillä, kun koulussakin. Hoitotilanteissa käyttäytyy asiallisesti ja on myös nuorempien hoitajien yksi suosikeista. Ratsastaessa kokeilee aluksi laiskottelemalla. Sopii parhaiten kärsivälliselle ja vaativalle ratsastajalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ162511237%
KRJ2114728%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

noin 8-polvinen suku

i. Morag Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Kalwaria Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Eqlid Yemn
RBSH, esteet, POL

ie. Jashida Rewa ox
ox, esteet

ei. Gin Sungat
at, esteet

ee. Wolina Yemn
RBSH, koulu, POL