Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Mikowieka Yemn

Mikowieka Yemn ”Wieka” (rek.nro VH22-039-0024)
rautias 163 cm, budjonny, tamma
synt. 13.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Wieka on luonteeltaan itsenäinen ja herkkä tamma. Hoitaessa kiltti, mutta omiin vetäytyvä. Ei pahemmin pidä rapsutuksista. Wieka on hyvin tarkka apujen kanssa ja alkaa pukittaa heti, jos käyttää liikaa voimaa. Toimii niin esteillä, kun koulussakin. Esteillä rauhallinen ja laskelmoiva. Maastossa saattaa säpsyä, kaveri kannattaa olla mukana.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10199331%
KRJ352928%

Jälkeläiset

12.04.2024 ori Tupac Yemn (i. Sepienko Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Yoress Yemn
budj, esteet, POL

e. Locienica Yemn
budj, esteet, POL

ii. Priton Yone
budj, esteet, POL

ie. Luvenessa Yemn
budj, esteet, POL

ei. Garnave Rewa
budj, esteet

ee. Priton Fanaka
budj, koulu, RUS