Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Winniki Yemn

Winniki Yemn ”Winni” (rek.nro VH22-039-0002)
ruunikko 164 cm, budjonny, tamma
synt. 02.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Winni on luonteeltaan kiltti, mutta hieman ujo ja säikky tamma. Ei pahemmin pidä lapsista ja karsinaan vain yksi kerrallaan. Ratsastaessa erittäin herkkä, eikä saa missään nimessä repiä tai potkia. Toimii parhaiten koulussa ja omaa kauniit askellajit. Maastossa ja esteillä melko säpsy ja maastoon kannattaa ottaa aina kaveri mukaan. Kieltää aika paljon esteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ544023%
KRJ6138223%

Jälkeläiset

19.04.2023 tamma Duchau Yemn (i. Krepsko Yemn)
03.09.2022 tamma Chelmya Yemn (i. Priton Wolotoj)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Priton Uvroj
budj, koulu, RUS

e. Wica Yemn
budj, esteet, POL

ii. Ugronin
budj, koulu, RUS

ie. Viara
budj, esteet, RUS

ei. Sredneve Kovoye
budj, koulu, POL

ee. Cheskaya Svoboda
budj, esteet, POL