Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wünschelrute

Wünschelrute ”Wunssi” (rek.nro VH23-048-0026)
ruunikko 164 cm, westfalen, tamma
synt. 18.09.2022, katso ikä
kasv. Rikhard Meyer GER, maahantuonut Nikki
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Wunssi on luonteeltaan vähän laiska ja erittäin kiltti. Sopii myös lasten ja aloittelijoiden käsiteltäväksi. Pitää paljon rapsutuksista ja herkuista. Kentällä kestää melko kauan herätä ja mielellään talsisikin vain kaula pitkällään. Maastossa rauhallinen, ei säiky eikä säpsy. Esteillä rauhallinen ja varma hyppääjä, ei pelkää erikoisesteitä. Unelmahevonen maastoesteille.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ282214235%
KRJ1963181%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. Weihnachtswunsch
westf, esteet, GER

e. Sternenfluss
westf, esteet, GER

ii. Weihnachtswunder
westf, esteet, GER

ie. Hoffnung
westf, esteet, GER

ei. Sternenozean
westf, esteet, GER

ee. Vergissmeinnicht
westf, esteet, GER