Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Zabia Yemn

Zabia Yemn ”Zabia” (rek.nro VH22-048-0020)
ruunikonkimo 162 cm, westfalen, tamma
synt. 01.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Zabia on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Hoitaessa seisoo paikoillaan kuin naulattu ja antaa kenen tahansa suorittaa hoitotoimenpiteet moitteetta. Herääminen uuteen päivään kestää joskus kauan ja tammaa saa ajaa eteenpäin oikein olan takaa. Osaavan ratsastajan alla tammasta voi saada paljon irti kouluratsastuksen saralla. Ei säpsy eikä säiky. Esteillä vähän turhan rauhallinen, pudottaa aika paljon.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9164852%
KRJ8208832%

Jälkeläiset

27.08.2023 tamma Zbiersk Yemn (i. Dolne Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Cyriac Del
westf, koulu, GER

e. Mixed Boomium
westf, esteet

ii. LH Cyrillon
westf, koulu

ie. Oralee Ion
westf, koulu

ei. Mixed Boomerang
westf, esteet, GER

ee. Mixed Pandemonium
westf, esteet, GER