Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Zachela Yemn

Zachela Yemn ”Zachela” (rek.nro VH22-090-0005)
ruunikonkimo 164 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 24.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Zachela on luonteeltaan erittäin kiltti koko perheen hevonen. Ihanteellinen etenkin ratsastuskoulu- ja maastoilukäyttöön, sillä Rolan on niin pomminvarma, kuin hevonen voi vain olla. Kouluratsastukseen keskittyminen ei ihan riitä, mutta yrittää aina parhaansa miellyttääkseen ratsastajaa. Rakastaa uittamista. Esteillä on melko vauhdikas ja innokas, mikä näkyy joskus pudotuksina.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

Zachela kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Opole Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Debice Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Sierra Neymar xx
xx, esteet, ITA

ie. Melanges Menora
trak, koulu, ITA

ei. Maxmilian Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Flipina Yemn
x, esteet, POL