Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Zagnansk Yemn

Zagnansk Yemn ”Zagna” (rek.nro VH22-039-0028)
rautias 163 cm, budjonny, ori
synt. 10.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Zagna on luonteeltaan vähän vaihteleva. Hyvinä päivinä ori on kuin unelma lajiin kuin lajiin, mutta huonoina se on riiviö. Hyvinä päivinä Zagna on herkkä ja kuuliainen ori. Ei pelkää maastossa eikä kiellä. Huonoina päivinä maastossa ei pääse postilaatikkoa pidemmälle ja hoitaessakin saa varoa varpaitaan. Ei tule toimeen vieraiden hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5104931%
KRJ6238136%

Jälkeläiset

05.01.2023 tamma Moonacre Yemn (e. Priton Zafeia)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Priton Zevitsh
budj, esteet, RUS

e. Sople Yemn
budj, koulu, POL

ii. Priton Zenith
budj, kenttä, RUS

ie. Priton Devitsa
budj, esteet, RUS

ei. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

ee. Poligomira Ion
budj, esteet