Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Zagora Ion

Zagora Ion ”Zagora” (rek.nro VH21-100-0046)
ruunikko 165 cm, wielkopolski, tamma
synt. 29.01.2018, kuollut 13.05.2022
kasv. S (VRL-00329), Ionic
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 130 cm

Zagora on luonteeltaan hieman haastava. Tamma kunnioittaa ainoastaan omaa hoitajaansa ja omistajaansa, eikä kellään muulla olisi mitään asiaa hänen ylhäisyytensä karsinaan. Osaavan ratsastajan alla mieletön estetykki, joka taitaa myös vaativan luokan koulukiemurat. Hieno kisakaveri, kun on kärsivällinen ja sisukas!

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta AK.

Sukutaulu

i. Ormiański GA
wielk, esteet

e. Zuraw Ion
wielk, kenttä

ii. Szaszka GA
wielk, esteet

ie. Orientalna GA
wielk, kenttä

ei. Efektor GA
wielk, kenttä

ee. Emerycja GA
wielk, esteet

Jälkeläiset

11.04.2022 tamma Lubnica Yemn (i. Scarosso Del)
31.01.2022 tamma Sibina Yemn (i. Sepopol Yemn)