Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Miedziana Yemn

Miedziana Yemn ”Ziana” (rek.nro VH22-120-0006)
ruunikko 155 cm, don, tamma
synt. 17.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Ziana on luonteeltaan ujo ja rauhallinen tamma. Se viihtyy aika paljon omineen tai parhaiden tarhakavereidensa kanssa. Uusia ihmisiä se lähestyy varauksella ja saattaa kyyhöttää karsinan perällä korvat luimussa. Ratsastaessa Tanya on osaava, ahkera ja joskus jopa automaattinen. Se kuuntelee kauniisti apuja ja ohjeita, mutta on melko säpsy ja säikky. Upea ratsu etenkin esteille, mutta välillä ympärillä oleva hälinä tuhoaa keskittymisen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-07415/Vapaasti

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ7167332%
KRJ163123%

Jälkeläiset

16.10.2023 tamma Solitary Yemn (i. Blacklist Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Makotsev
don, koulu, RUS

e. Loznitsa RUS
don, esteet, RUS

ii. Oumansky
don, koulu, RUS

ie. Kazanskaja
don, kenttä, RUS

ei. Oleg Mut
don, esteet, RUS

ee. Lada Vasilina
don, esteet, RUS