Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Zoniow Yemn

Zoniow Yemn ”Zoni” (rek.nro VH21-039-0147)
ruunikko 162 cm, budjonny, ori
synt. 03.12.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Zoni on luonteeltaan vähän omillaan pysyvä ja kokoaan hyväksi käyttävä. Tarhassa se pomottaa kaikki tarhakaverinsa ja joskus koittaa etenkin pienemmälle hoitajalleen tai ratsastajalleenkin kokeilla rajoja. Ei ihan pienemmille. Satulavyötä vihaa kovasti ja hampaiden kanssa pitää silloin olla varovainen. Upea kouluhevonen, jolla on liikkeet hallussa. Mitään ei anna ilmaiseksi ja pahoina päivinään on hyvinkin säpsy ja säikky. Maastoon vain kaverin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1086030%
KRJ6177232%

Jälkeläiset

12.10.2023 tamma Justlike Yemn (e. Malapna Yemn)
13.09.2023 ori Blindspot Yemn (e. Bogumia Yemn)
24.04.2023 ori Capaldi Yemn (e. Kepinka Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Dreamhack
budj, koulu

e. Tomorrowland
budj, koulu

ii. Gandalf Dnok
budj, laukat, RUS

ie. AER Anastassija
budj, koulu, RUS

ei. Poanir
budj, laukat, RUS

ee. Soineckassana
budj, laukat, RUS