Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Zugie Yemn

Zugie Yemn ”Zugie” (rek.nro VH22-090-0009)
ruunikko 164 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 16.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Zugie on luonteeltaan erittäin herttainen ja kiltti tamma. Se ei tekisi vahingossakaan pahaa kärpäsellekään. Tamman kanssa tulee hyvin toimeen myös aloitteleva ratsastaja niin hoitaessa, kuin ratsastaessa. Sopii hyvin niin kouluun, kenttään kuin esteillekin. Esteillä vauhdikas, mutta erittäin varma. Myös maastossa on pomminvarma ja kulkeekin yleensä jonon keulassa – ei hermostu, vaikka toinen jyräisi yli.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Zugie kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Racimier Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Sierra Dancing On Glass xx
xx, esteet, ITA

ii. Willow Gimme Shelter
trak, esteet, POL

ie. Latin Rose Willow
anglo-trak, esteet, POL

ei. Dawnvale Crystal Night
xx, yleis, GBR

ee. Grunge Bitch di Sierra xx
xx, yleis, ITA