Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Anglo-argentino (20 kpl)

Oman eksotiikan Yemenen rotuvalikoimaan tuo etelä-amerikkalaisen karjahevosrotu criollon ja täysiverisen risteytys. Anglo-argentino on siis suurempi ja suorituskykyisempi versio criollosta. 

Anglo-argentino on virtuaalimaailmassa superharvinainen ja menekki on melko pieni, joka voi johtua criollojen harvinaisuudesta. Vuonna 2022 on rekisteröity 12 criolloa. 

Yemenessä criolloja jalostetaan mahdollisesti myös seuraavien rotujen kanssa: englantilainen täysiverinen ja criollo.

Varsat

SkplVirallinen nimiSukuaIsäEmä
tammaTasunka Yemn3-polvinenPelikan YemnAbbey Yemn
tammaOglala Yemn4-polvinenRosegarden’s LoremeAmazon Yemn
tammaAymara Yemn5-polvinenLesno YemnLipnik Yemn

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Wallstreet Yemn 6-polvinen Quiero’s Courier Kertzyn Yemn

Eläkkeellä