Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
12

Anglo-argentino (13 kpl)

Oman eksotiikan joukkoon tuo etelä-amerikkalaisen karjahevosrotu criollon ja täysiverisen risteytys. Anglo-argentino on harvinainen ja menekki on melko pieni, joka voi johtua criollojen superharvinaisuudesta.  

Yemenen hevoset siirtyvät varsoista kilpaileviksi 4-vuotiaana, kilpailevista jalostukseen kun 50 sijoitusta on täynnä ja eläkkeelle, kun tammalla on kaksi jälkeläistä ja orilla kolme jälkeläistä.

Varsat

Kilpailevat

SkplVirallinen nimiSukuaIsäEmä
tammaGlewice Yemn3-polvinenQuiere IrLa Sombra Vanda

Jalostuksessa

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Qrisbane Yemn 3-polvinen Quiere Ir La Sombra Vanda
tamma Rewala Yemn 3-polvinen Rosegarden’s Ziggy Proporci Tulisha
tamma Goscina Yemn 4-polvinen Chelan Yemn Rebellion Yemn xx