Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
13

Puolalaisrodut (30 kpl)

Wielkopolski ja malopolski – upeat, trakehnerista ja puolalaisista masureista ja poznaneista polveutuvat kilpahevoset. Nämä hyvin paljon puoliverisiä muistuttavat puolalaisrodut sopivat mainiosti esteille, kouluun ja kenttäratsastukseen.

Virtuaalimaailmassa rodut ovat harvinaisia, mutta wielkopolskeilla on ollut ihan kohtalaisen hyvin kysyntää hevosmarkkinoilla. Yemenessä malopolskeja ja wielkopolskeja risteytetään iloisesti keskenään, ja varsoista tulee useimmiten wielkopolskeja. Joissain tapauksissa näiden kanssa saatetaan risteyttää myös trakehnereita tai englantilaisia täysiverisiä.

Yemenen hevoset siirtyvät varsoista kilpaileviksi 4-vuotiaana ja eläkkeelle, kun tammalla on kaksi jälkeläistä ja orilla kolme jälkeläistä.

Kilpailevat

Eläkkeellä

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Adeczer Ion 3-polvinen Szybki Desouk Acza Ion
ori Theorex Yemn 3-polvinen Wrocnac Yemn Ziranaj Yemn
tamma Nastcilow Obfitosci evm Gadziv Diprenoj Piotr Niesamo Wite POL
tamma Bigorocza Ion 3-polvinen Wrocnac Yemn Bigotka Ion
tamma Desendra Yemn 3-polvinen Szybki Desouk Idria
tamma Ibanawa Yemn 4-polvinen Impreza Rewa Nabilaj Yemn