Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wielkopolski (47 kpl)

Wielkopolski ja malopolski – upeat, trakehnerista ja puolalaisista masureista ja poznaneista polveutuvat kilpahevoset. Nämä hyvin paljon puoliverisiä muistuttavat puolalaisrodut sopivat mainiosti esteille, kouluun ja kenttäratsastukseen. Säkäkorkeus noin 160 cm, värinä usein rautias tai ruunikko. 

Virtuaalimaailmassa rodut ovat harvinaisia, mutta wielkopolskeilla on ollut ihan kohtalaisen hyvin kysyntää hevosmarkkinoilla. 

Yemenessä wielkopolskeja ja malopolskeja jalostetaan seuraavien kanssa: englantilainen täysiverinen ja trakehner.

Varsat

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Outerbanks Yemn 3-polvinen Czyzew Yemn Prostynia Yemn
ori Sicario Yemn 3-polvinen Milanowek Yemn Zewka Yemn
ori Ozark Yemn 4-polvinen Oronsko Yemn Anielina Yemn
tamma Salt Yemn 4-polvinen Oronsko Yemn Sibina Yemn
tamma Dazzle Yemn 5-polvinen Zagorki Yemn Mirezowa Yemn
tamma Shazam Yemn 5-polvinen Zagorki Yemn Wlodlawa Yemn