Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wielkopolski (51 kpl)

Wielkopolski ja malopolski – upeat, trakehnerista ja puolalaisista masureista ja poznaneista polveutuvat kilpahevoset. Nämä hyvin paljon puoliverisiä muistuttavat puolalaisrodut sopivat mainiosti esteille, kouluun ja kenttäratsastukseen. Säkäkorkeus noin 160 cm, värinä usein rautias tai ruunikko. 

Virtuaalimaailmassa rodut ovat harvinaisia, mutta wielkopolskeilla on ollut ihan kohtalaisen hyvin kysyntää hevosmarkkinoilla. 

Yemenessä wielkopolskeja ja malopolskeja jalostetaan seuraavien kanssa: englantilainen täysiverinen ja trakehner.

Varsat

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Resplandor Yemn 5-polvinen Ozark Yemn Ostoja Yemn
tamma Samaritan Yemn 2-polvinen Soulver Yemn Salomea Del
tamma Goldeneye Yemn 3-polvinen Fahrenheit Yemn Zewka Yemn
tamma Wednesday Yemn 3-polvinen Hacks Yemn Lubomina Yemn
tamma Coldcase Yemn 4-polvinen Outerbanks Yemn Sibina Yemn