Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ringbearer Yemn

Ringbearer Yemn ”Ringbe” (rek.nro VH23-021-0283)
rautias 168 cm, trakehner, tamma
synt. 30.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Ringbe on luonteeltaan melko tammamainen ja aika itsepäinen, mutta hyväluontoinen ja kiintyvä. Se rakastaa omia hoitajiaan ja tottelee heitä erittäin hyvin. Vieraille saattaa näytellä hampaitaan ja olla vaikea hoidettava. Ratsastaessa melko herkkä, mutta osaava. Maastossa erittäin varma, yksin kuin erikseen. Esteillä kuumuu melko nopeasti, jolloin pukit ovat herkässä. Rakastaa vettä ja pesemistä!

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ163014232%
KRJ121127%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Wareham Ringtail
trak, esteet, GER

e. Pelagiowa Yemn
trak, esteet, POL

ii. Transcend SWA
trak, esteet, GER

ie. Raccoon SWA
trak, esteet, GER

ei. Willow Gimme Shelter
trak, esteet, POL

ee. Empyrean Dressa
trak, esteet, GBR