Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
10

Anglo-trakehner (27 kpl)

Täysiverisen ja trakehnerin yhdistelmä anglo-trakehner ei kalpene täysiverisille ollenkaan. Upea sporttihevonen kovempaakin kisakäyttöön. Yemenen kaikki anglo-trakehnerit kilpailevat joko koulussa tai esteillä.

Yemenen hevoset siirtyvät varsoista kilpaileviksi 4-vuotiaana, kilpailevista jalostukseen kun 50 sijoitusta on täynnä ja eläkkeelle, kun tammalla on kaksi jälkeläistä ja orilla kolme jälkeläistä.

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Tatary Yemn 5-polvinen Melanges Cephas Penelope Yemn
tamma Illeroya HAH 4-polvinen Rowandell Vaxley Love Is Illusion

Eläkkeellä

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Maxmilian Yemn 2-polvinen Yasuj Yemn Nouvion Avec Noir
ori Calenardhon Ion 7-polvinen Mordor Ion Cacharel Ion
tamma Penelope Yemn 4-polvinen Coquille Yemn Saranpaul Yemn
tamma Seigokan Ion 5-polvinen Lucfenyő Ion Shotokai Ion