Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Anglo-trakehner (60 kpl)

Täysiverisen ja trakehnerin yhdistelmä anglo-trakehner ei kalpene täysiverisille tai trakehnereille ollenkaan. Anglo-trakehnerit ovat yleensä perusvärisiä tai kimoja, säkäkorkeudeltaan noin 157-172 cm. 

Vuonna 2022 VRL:n hevosrekisteriin rekisteröitiin 32 anglo-trakehneria (ja 250 trakehneria).

Emme ole tarkkaan määrittäneet, kuinka paljon suvussa täytyy olla täysiveriverta, jotta varsa syntyy anglo-trakehnerina.

Yemenessä anglo-traksuja jalostetaan seuraavien kanssa: englantilainen täysiverinenangloarabi tai trakehner.

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Suisquad Yemn pitkä Drawsko Yemn Lukowa Yemn
tamma Interstellar Yemn 3-polvinen Speedy Flowerpassion LOmza Yemn
tamma Vengeance Yemn pitkä Mowgli Yemn Bielawy Yemn