Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
13

Angloarabi (56 kpl)

Angloarabi on täysiverinen hevosrotu, joka on syntynyt muiden kahden täysiverirodun eli arabianhevosen ja englannintäysiverisen risteytyksenä. Angloarabissa olisi hyvä olla ainakin 25 % arabia. Säkäkorkeus on noin 155-165 cm. Useimmat yksiväriset värit sallitaan, yleisiä ovat rautias ja ruunikko.

Angloarabit ovat loistavia kilpahevosia ja sopivat lukuisten hevosrotujen jatkojalostukseen. Virtuaalimaailmassa angloarabi on melko yleinen rotu. Meidän angloarabit kilpailevat ratsuina joko esteillä tai koulussa. 

Yemenessä angloarabeja jalostetaan seuraavien kanssa: englantilainen täysiverinen, arabi, budjonny, don, tersk, russian-based sport horse, trakehner, anglo-trakehner, criollo ja anglo-argentino. Vuonna 2022 rekisteröitiin 81 angloarabia.

Jalostuksessa

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Belieber evm Strong Believe Nasoiyla
ori Pineapple Flavor evm Massio x Eriica x
ori Them Women evm Shackhill x Davasta
ori Kikorze Yemn x 1-polvinen Cypres NIO x Jewelclaw
ori Lancut Yemn x 1-polvinen Belieber Shelley x
ori Commonly Speedy 3-polvinen Corman S Carmina PRG
tamma Xmast Mira evm Marvel Sugaradchi
tamma Faella LH 1-polvinen Phoenix III Keep the Faith ox
tamma Sabola Yemn x 1-polvinen Spoonbill Coachella
tamma Kekbela Yemn x 3-polvinen Baf al Sierra x Silent Night di Sierra
tamma Kielpiny Yemn x 4-polvinen Skijar Rewa x Berkanowa Yemn x
tamma Dwora Yemn x 5-polvinen Akopane Yemn xx Shazany HAH