Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
7

Russian-based sport horse (32 kpl)

Russian-based sport horset (myös RBSH) ovat nimensä mukaisia venäläissukuisia kilpahevosia. Näiden suorituskykyisten risteytysten suvusta löytyy vähintään 25 % venäläisrotuista verta ja loput ovat täysiverisiä tai täysiveriristeytyksiä. Russian-based sport horset ovat oivia kavereita niin esteille kuin kouluunkin. 

Yemenen hevoset siirtyvät eläkkeelle, kun tammalla on kaksi jälkeläistä ja orilla kolme jälkeläistä.

Varsat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Mniow Yemn 2-polvinen Stepdancer LH Lewkowa Yemn
ori Widno Yemn 8-polvinen Morag Yemn Kalwaria Yemn
tamma Kunowa Yemn 3-polvinen Cisewo Yemn Mamerki Yemn
tamma Mosna Yemn 5-polvinen Gorlice Yemn Ozierany Yemn
tamma Nowiny Yemn 5-polvinen Akopane Yemn xx Smolaja Yemn

Eläkkeellä