Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
7

Russian-based sport horse (33 kpl)

Russian-based sport horset (myös RBSH) ovat nimensä mukaisia venäläissukuisia kilpahevosia. Näiden suorituskykyisten risteytysten suvusta löytyy vähintään 25 % venäläisrotuista verta ja loput ovat täysiverisiä tai täysiveriristeytyksiä. Russian-based sport horset ovat oivia kavereita niin esteille kuin kouluunkin. 

Yemenen hevoset siirtyvät varsoista kilpaileviksi 4-vuotiaana, kilpailevista jalostukseen kun 50 sijoitusta on täynnä ja eläkkeelle, kun tammalla on kaksi jälkeläistä ja orilla kolme jälkeläistä.

Jalostuksessa

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Radun Yemn 1-polvinen Agamemnon xx Aksinya
ori Tvarogi Yemn 1-polvinen Bethedsa Last Light xx
ori Zagoz Yemn 3-polvinen Sierra Freesoul xx Holvena Yemn
ori Vermyal Yemn 4-polvinen Venoven Yemn Palmyra Yemn
tamma Wielkie Yemn 1-polvinen Babar Rhel x Marquisse
tamma Narow Yemn 3-polvinen Sierra Temecke x Le-Mana Ionnaja
tamma Ozierany Yemn 4-polvinen Skahka Yemn Palmyra Yemn

Eläkkeellä