Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next
7

Russian-based sport horse (37 kpl)

Russian-based sport horset (myös RBSH) ovat nimensä mukaisia venäläissukuisia kilpahevosia. Näiden suorituskykyisten risteytysten suvusta löytyy vähintään 25 % venäläisrotuista verta ja loput ovat täysiverisiä tai täysiveriristeytyksiä. Rotu on täysin virtuaalinen. Voit lukea rodusta lisää VirtuaaliWikistä.

RBSH:n säkäkorkeus on yli 150 cm, ihanteellisesti 158-172 cm. Väriltään voivat olla melkein mikä tahansa perusväri, rautias, ruunikko, musta tai kimo. Myös sabinonkirjava sallitaan. Russian-based sport horset ovat oivia kavereita niin esteille kuin kouluunkin. 

Yemenessä russian-based sport horseja jalostetaan seuraavien kanssa: budjonny, don, tersk, englantilainen täysiverinen ja angloarabi.

Varsat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Mniow Yemn 2-polvinen Stepdancer LH Lewkowa Yemn
ori Rickmorty Yemn 5-polvinen Bednary Yemn x Smolaja Yemn
tamma Tomislawa Yemn 2-polvinen Tvarogi Yemn Milowa Yemn
tamma Fauda Yemn 3-polvinen Motaniec Yemn Mamerki Yemn
tamma Morcombat Yemn 4-polvinen Mokre Yemn Narow Yemn

Kilpailevat

Skpl Virallinen nimi Sukua Isä Emä
ori Widno Yemn 8-polvinen Morag Yemn Kalwaria Yemn
tamma Kunowa Yemn 3-polvinen Cisewo Yemn Mamerki Yemn
tamma Gishtoma Namys 5-polvinen Genrikh Namys Namys Toma
tamma Mosna Yemn 5-polvinen Gorlice Yemn Ozierany Yemn
tamma Nowiny Yemn 5-polvinen Akopane Yemn xx Smolaja Yemn
tamma Kiernozia Yemn 6-polvinen Oxymoron Ion x Priton Zafeia