Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Russian-based sport horse (45 kpl)

Russian-based sport horset (myös RBSH) ovat nimensä mukaisia venäläissukuisia kilpahevosia. Näiden suorituskykyisten risteytysten suvusta löytyy vähintään 25 % venäläisrotuista verta ja loput ovat täysiverisiä tai täysiveriristeytyksiä. Rotu on täysin virtuaalinen. Voit lukea rodusta lisää VirtuaaliWikistä.

RBSH:n säkäkorkeus on yli 150 cm, ihanteellisesti 158-172 cm. Väriltään voivat olla melkein mikä tahansa perusväri, rautias, ruunikko, musta tai kimo. Myös sabinonkirjava sallitaan. Russian-based sport horset ovat oivia kavereita niin esteille kuin kouluunkin.

Yemenessä russian-based sport horseja jalostetaan seuraavien kanssa: budjonny, don, tersk, englantilainen täysiverinen ja angloarabi.

Kilpailevat

Jalostuksessa